Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > MacAnthony: «Η Real θα έδινε τεράστια ποσά για να αποκτήσει τον Trent»

MacAnthony: «Η Real θα έδινε τεράστια ποσά για να αποκτήσει τον Trent»

Ο πρόεδρος της Peterborough United και οπαδός της Liverpool Darragh MacAnthony, μιλώντας στο podcast του The Hard Truth, ισχυρίσθηκε πως η Rea Madrid θα ήταν διατεθειμένη να δαπανήσει τεράστια ποσά για να αποκτήσει τον Trent Alexander-Arnold, ενώ αξιολογούσε την ομάδα της Αγγλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Αυτή η ομάδα της Αγγλίας θα μπορούσε να είναι εξίσου καλή με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ξεχάστε τις ελλείψεις στα μετόπισθεν», δήλωσε ο Ιρλανδός. «Έχουν έναν John Stones ο οποίος είναι παίκτης αξίας 60 εκατομμυρίων λιρών, τον Harry Maguire – ξεχάστε τη φόρμα του – είναι παίκτης αξίας 80 εκατομμυρίων λιρών, τον Trent Alexander-Arnold για τον οποίο η Real Madrid θα πλήρωνε 150 εκατομμύρια λίρες αύριο! Ο μόνος τομέας για τον οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι ο αριστερός μπακ, αλλά θα μπορούσε να παίξει με τον Trippier εκεί και παίζει εξαιρετικά για τη Newcastle».

Παρόλο που η σκέψη του MacAnthony είναι υποθετική, είναι ενδιαφέρον να εμβαθύνουμε σε αυτήν.
Φυσικά, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η Liverpool θέλει να χωρίσει τους δρόμους της με τον Trent. Αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε να υποτεθεί ότι ο 24χρονος ετοιμάζεται να γίνει η σημαία του συλλόγου. Σίγουρα, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα σενάριο όπου ο οπαδός των Reds από παιδί θα ήθελε να εγκαταλείψει τη γενέτειρά του. Αλλά, ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Αν η Liverpool πέσει από τα ύψη που έφτασε πρόσφατα, τότε ίσως ο Alexander-Arnold να έχει τάσεις φυγής στα πόδια του. Σε αυτή την περίπτωση, η μόνη επιλογή θα ήταν σίγουρα η μετακίνηση στο εξωτερικό.

Παίκτες της Liverpool έχουν «προδώσει» τους οπαδούς της στο παρελθόν, πηγαίνοντας σε αντιπάλους-ανταγωνιστές τίτλων στην Αγγλία, σίγουρα. Αλλά για ένα ντόπιο παλικάρι να γίνει κάτι τέτοιο, θα ήταν μια εντελώς νέα περίπτωση. Ο Steven Gerrard παραλίγο να τα πραγματοποιήσει και η σχέση του με τους αφοσιωμένους οπαδούς του χρειάστηκε κάποια χρόνο για να αποκατασταθεί. Ευτυχώς, μπόρεσε να διορθώσει τον πόνο που προκάλεσε στους οπαδούς των Reds, καθώς παραλίγο να πάει στην Chelsea. Αν όμως είχε εγκαταλείψει το «πλοίο» το 2005, θα δυσκολευόταν να επιστρέψει στην πόλη χωρίς «προβληματισμούς».

Ας ελπίσουμε ότι ο Trent δεν θα επιδίωξη μια παρόμοια έξοδο. Αλλά δεν θα πρέπει να κρατηθεί αιχμάλωτος ούτε αν ήθελε ποτέ να φύγει.

MacAnthony: «Η Real θα έδινε τεράστια ποσά για να αποκτήσει τον Trent»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com